Skip to content

Dobíjecí stanice pro elektromobily stavíme po celém světě. Podívejte se

Až budete nabíjet svůj elektromobil, dost možná to bude u dobíjecí stanice s logem TotalEnergies.

 

Zákaznice dobíjející elektromobil z veřejné dobíjecí stanice TotalEnergies

 

Naše cíle pro elektromobilitu nejsou malé: do roku 2025 plánujeme nainstalovat více než 150 000 dobíjecích stanic v Evropě. Chceme se tak stát jedním z největších provozovatelů dobíjecích míst.

A máme dobře našlápnuto. Od roku 2020 stavíme nebo už provozujeme nabíječky pro elektroauta v mnoha městech po celém světě, například:

  • Amsterdam a okolí (22 000 dobíjecích stanic)
  • Antverpy (3 000)
  • Londýn (1 700)
  • Singapur (1 500)
  • Wu-chan (11 000)

Zkušenosti s návrhem, výstavbou i provozem dobíjecích stanic pro elektrická auta jsme připraveni využít i v České republice. Podívejte se na nabídku dobíjecích stanic od TotalEnergies.

Jak to funguje v Belgii?

V Belgii jsme hlavním hráčem v oblasti elektrické mobility. Dobíjecí stanice tam provozujeme také v Bruselu a nově jsme získali kontrakt v Gentu na vybudování dalších 800 veřejných dobíjecích míst pro řidiče, kteří nemají možnost nabít elektroauto na soukromém dobíjecím místě doma či v práci.

 

Zákaznice využívající soukromou dobíjecí stanici TotalEnergies

 

Žádost o instalaci dobíjecího stojanu v Gentu mohou podávat přímo obyvatelé, firmy, taxislužby, služby pro sdílení aut a další motoristé poblíž svých provozoven, pracovišť nebo domovů. Nové dobíjecí stanice v Gentu budou zásobovány 100% obnovitelným zdrojem elektřiny, která se vyrábí ve větrných elektrárnách v Severním moři u pobřeží Belgie.

Podívejte se na video: Jak DHL využívá EV Charge od TotalEnergies

 

 

Vysokorychlostní nabíjení

V Belgii rozvíjíme také síť vysokovýkonných dobíjecích stojanů na čerpacích stanicích a pokračujeme v instalaci dobíjecích zařízení pro firmy i běžné řidiče po celé zemi.

Ve Francii vyčlení TotalEnergies ročně až 200 milionů eur na vybavení více než 150 svých čerpacích stanic na dálnicích a rychlostních silnicích vysokovýkonnými dobíjecími stanicemi pro elektromobily.

 

Zákazník u vysokorychlostních dobíječek elektromobilů TotalEnergies

 

V závislosti na typu vozidla může 6 minut vysokorychlostního nabíjení zajistit 100 kilometrů dojezdu a 80 % kapacity baterie za přibližně 20 minut nabíjení.

TotalEnergies nabízí zejména nabíječky s vysokým výkonem 175 kW a v budoucnu bude zákazníkům poskytovat výkon až 300 kW.

Pokud vás téma elektromobility zajímá, neváhejte prozkoumat naši nabídku dobíjecích stanic a ozvěte se nám.

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.