Skip to content

Vymysleli jsme šetrnější obal, dopravu a skladování motorových olejů Quartz

Quartz Box není jen nový obal. Je to způsob, jak mechanikům v autoservisu zjednodušit práci, snížit náklady i dopad olejů na životní prostředí. Zároveň umožňuje odlišit se od konkurence. Jak je to možné? Čtěte dál.

Mechanik v autoservisu uvolňuje šroub olejové vany

 

Naše nové řešení Quartz Box je určeno pro autoservisy, autodílny, autoopravny a garáže – prostě pro všechny profíky, kteří potřebují často vyměňovat a doplňovat motorové oleje Quartz. Proč s ním vyrážíme na trh? A co si od Quartz Boxu slibujeme?

Jak mechanikům usnadnit život

Jak neustále přibývají nové normy a mění se typy motorů, zvyšují se také nároky na znalosti moderních maziv, olejů a kapalin. U automobilových olejů přitom nejsou technické parametry jediným kritériem kvality.

Když jsme se našich zákazníků-mechaniků zeptali, co je pro ně důležité při práci s mazivy a jak bychom jim mohli usnadnit život, nejvíce zmiňovali následující: snadné a rychlé používání, úspora místa, odolnost a efektivita balení. Proto jsme začali vymýšlet řešení na míru – a s Quartz Boxem jsme šli ještě dál.

 

Kartonová krabice Quartz Box

Udržitelnost jako konkurenční výhoda pro autoservisy

Autodílny také dnes a denně řeší, jak zvýšit bezpečnost práce a snížit náklady při zachování kvality služeb nebo jak redukovat množství plastů a odpadů.

Aktivní přístup servisů v těchto tématech očekávají běžní řidiči, úřady při kontrolní činnosti, firemní klienti v tenderech nebo třeba bankovní společnosti při poskytování úvěrů.

„64 % řidičů bere udržitelnost velmi vážně a ovlivní jejich budoucí nákupní rozhodnutí nejen v případě pořízení nového auta, ale také při výběru servisu. Co je zajímavé, tito respondenti pochází ze všech věkových a příjmových skupin,“ uvádí tento průzkum, kterého se v roce 2021 zúčastnilo 8 500 zákazníků z USA, Číny a osmi evropských zemí.

Některé autoservisy už také proto zařadily ohleduplnost k životnímu prostředí do svých pracovních postupů i nad rámec předpisů. Udržitelnost se tak stává součástí jejich podnikání a konkurenční výhodou při hledání nových zákazníků i pracovníků.

Quartz Box myslí na profesionály, přírodu i společnost

Skvělá zpráva je, že naše nové balení pro motorové oleje Quartz odpovídá výše uvedeným výzvám. Quartz Box je hranatý karton, který v sobě ukrývá sáček s kohoutkem na výdej oleje. Umí toho ale mnohem více.

  • Za prvé, Quartz Box usnadňuje práci: Můžete je ukládat po šesti do police, čímž v dílně získáte prostor navíc. Vnitřní sáček Cheertainer® s mazivem je vysoce odolný proti protržení. Nově navržený uzávěr snižuje riziko rozlití kapaliny, čímž se zvyšuje bezpečnost a čistota provozu.
     
  • Za druhé, Quartz Box šetří náklady: Design umožňuje kompletní využití oleje (99,9 %), abyste za své peníze dostali maximum a snížili objem odpadů. Na jednu přepravní paletu se vejde o 20 % více objemu než u předchozích obalů, což znamená menší počet nákladních aut na cestách.
     
  • Za třetí, Quartz Box pomáhá přírodě: Obsahuje o 86 % méně plastů oproti předchozímu 20l obalu. Karton je 100% recyklovatelný. Až krabici Quartz Box vyprázdníte, karton se sáčkem lze snadno srovnat a zlikvidovat za zlomek nákladů oproti předchozímu obalu

 

Podívejte se na podrobnější nabídku Quartz Boxu a vyzkoušejte ho v praxi.

Quartz Box je zajímavou alternativou ke stávajícím obalům a kanystrům. Společně s našimi šetrnými mazivy, která snižují CO2, otevíráme autoservisům další příležitost, jak získat dlouhodobě udržitelnou hodnotu pro zákazníky, zaměstnance i nejbližší okolí.

 

Datum vydání: 21. 4. 2022

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.