Skip to content

AutoTech Future 2022: Velká akce pro profesionály i fanoušky aut

Jaká je budoucnost automobilového průmyslu? Odpověď přináší událost AutoTech Future, která se koná koncem dubna 2022 v Budapešti. Máme čest být mezi hlavními partnery akce a prozradíme vám, jaké překvapení chystáme.

Elektromobil se nabíjí u nabíječky TotalEnergies

AutoTech Future je svého druhu největší akce v Maďarsku. Letošní třetí ročník se koná 29.–30. dubna 2022. První den je příležitostí k setkání všech profesionálů. Druhý den se připojí fanoušci a rodiny s dětmi. Posledního ročníku se v roce 2019 – ještě než udeřil Covid-19 – zúčastnilo přes 14 000 návštěvníků a 120 značek.

Pokud chcete nasát atmosféru, podívejte se na video:

Na letošní přehlídce představí světové i lokální značky nejnovější produkty, služby a trendy. Na ploše přes 20 000 m2 se pokocháte více než stovkou vystavených modelů, od nejnovějších elektromobilů až po závodní speciály. Informace o vstupenkách najdete na stránkách pořadatele.

Na co se můžete těšit?

Pátek 29. dubna, 10:00–18:00: Pro pozvané profesionály

První den je určen výhradně pozvaným specialistům a manažerům v oboru, mechanikům, prodejcům a provozovatelům autoservisů, dealerství, parkovacích parků atp. Součástí budou odborné přednášky a workshopy.

 

Sobota 30. dubna, 10:00–18:00: Pro širokou veřejnost i odborníky

Sobotní výstava se otevře všem zájemcům, automobilovým nadšencům, kutilům a rodinám s dětmi. Se zakoupenou vstupenkou toho hodně uvidíte a zažijete na vlastní kůži:

  • interaktivní zábavní program
  • sportovní show, driftovací závodní truck OXXO
  • výstava speciálních vozů
  • živé koncerty a ohnivá show
  • program pro děti
  • tombola a soutěže o ceny

A co pro vás chystá TotalEnergies?

TotalEnergies je jednou z nejvýznamnějších značek, která se na AutoTech Future 2022 ukáže. Jsme rádi, že tuto událost, tak významnou pro náš obor, můžeme podpořit jako jedni z hlavních sponzorů.

Náš stánek určitě nepřehlédnete.

Zájemcům předvedeme nejnovější dobíjecí stanici, živoucí důkaz našich služeb v oblasti elektromobility, společně se supermoderním elektromobilem Kia EV6. Jde o první čistě elektrický crossover jihokorejské značky.

Logo TotalEnergies

Vůz s fantastickým designem vyhrál soutěž Auto roku 2022 a na videu se můžete podívat, proč:

Návštěvníci výstavního prostoru s logem TotalEnergies také jako jedni z prvních na světě uvidí náš nejčerstvější produkt Quartz Box. O tomto revolučním obalu, dopravě a skladování motorových olejů jsme nedávno psali.

Příchozí si také mohou vyzkoušet interaktivní kvíz a vyhrát zajímavé ceny.

Budeme rádi, pokud nám napíšete, jak se vám u našeho stánku líbilo, a případně dáte „like“ naší stránce na Facebooku, aby vás neminuly další novinky.

 

Datum vydání: 27. 4. 2022

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.