Skip to content

VIDEO: Maziva AGRI rozparádí stroje nejen na Lesnickém dni v Ralsku

Opět je tady největší lesnická akce v České republice. Profesionálové i veřejnost se potkají už na 44. ročníku Lesnického dne v Ralsku. A není náhodou, že generálním partnerem je naše společnost.

Detail motorové pily řezající kmen stromu

 

Lesnický den v Ralsku se koná v pátek a sobotu 17.–18. června 2022 v areálu na Skelné huti u Mimoně na Liberecku (mapa na Googlu). Vstup je zdarma a parkování zajištěno.

Hlavní část začíná v sobotu v 9 hodin a končí slavnostním vyhlášením po 15. hodině.

Akce je vhodná pro všechny, kdo mají rádi přírodu, les a zahradu. Předchozí ročníky navštívilo běžně až 10 tisíc zájemců. Po dvouleté přestávce kvůli covidu-19 je oblíbená událost zpět. K vidění budou znovu pořádně nadupané stroje a zajímavé show, na přesný program se podívejte v tomto PDF dokumentu.

Níže najdete také hezkou videopozvánku a prozradíme vám, proč je generálním partnerem akce společnost TotalEnergies se svou prémiovou řadou produktů AGRI.

Šampionát dřevorubců

Hlavním lákadlem je národní mistrovství v práci s motorovou pilou. Dřevorubci se utkají v dechberoucích disciplínách, jako jsou kácení, odvětvování, kombinovaný a přesný řez. Soutěž se uskuteční přímo před zraky návštěvníků.

Doprovodnou ukázkou bude hod oboustrannou sekerou na terč ze vzdálenosti 6,5 metru. Desítky let stará disciplína vychází z tradiční kratochvíle lesních dělníků.

Nejen motorové pily budou mít napilno.

Na své si přijdou všichni

Logo TotalEnergiesProgram 44. lesnického dne zaujme profesionály, nadšence i rodiny s dětmi.

Co najdete ve stánku TotalEnergies? Můžete si u nás vyzkoušet speciální kvíz a dostanete kávu zdarma. Přijďte, rádi vás uvidíme.

V areálu narazíte na výjimečné stroje, například armádní vrtulník s bambi vakem na hašení požárů. Prohlédnete si vše od zahradních traktůrků až po těžkou lesní techniku včetně výkonných harvestorů, které rozřezávají stromy a kácí dříví při těžbě. Omrknout můžete také doplňkové vybavení, například kotle na dřevěnou štěpku nebo oblečení pro pohyb v přírodě a myslivost.

Děti si během Lesnického dne vyzkouší hry ve stanu i na stanovištích v přilehlém lese. Za splnění úkolů, mezi nimiž jsou i poznávačky dřevin a bylin, na ně bude čekat diplom a samozřejmě také dárek.

Součástí programu bude komentovaná výstava loveckých psů, ukázky dravců nebo jízda na koních.

Podívejte se na VIDEO

Akce se koná pod záštitou ministryně obrany ČR Jany Černochové. Pořadatelem Lesnického dne v Ralsku jsou Vojenské lesy a statky ČR, které si pro vás připravily následující videopozvánku:

Kapaliny pro zemědělské, lesnické i zahradní stroje

Logo AGRI

Technika potřebuje správnou údržbu, aby na poli či v lese zvládla náročné šichty za jakéhokoliv počasí.

Proto naše prémiová produktová řada AGRI pečuje o traktory, kombajny, sekačky, řetězové pily, dojicí stroje a další zařízení pro lesnictví a zemědělství. AGRI zahrnuje motorové oleje, maziva pro převodovky, hydraulické kapaliny, plastická maziva a chladicí kapaliny.

Kapaliny a maziva od TotalEnergies prodlužují životnost a snižují náklady na údržbu nejmodernějších strojů i těch ze starších generací. Myslí také na životní prostředí. Produkty vyvíjíme na základě dlouholetých zkušeností a výzkumu, testujeme je v reálných podmínkách. Jsou schváleny oficiálními výrobci strojů.

Navíc nabízíme analýzu olejů LubAnac, která pomáhá preventivně sledovat stav a opotřebení nákladních a zemědělských aut.

Budeme rádi, když nám napíšete, jak se vám u našeho stánku líbilo, případně dáte „like“ naší facebookové stránce, abyste neminuli další novinky.

 

Datum vydání: 10. 6. 2022

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.