Skip to content

FOTO & KVÍZ: Jaké to je, když se potkají lidé okolo TotalEnergies?

V Maďarsku se uskutečnila velká akce AutoTech Future 2022 pro profesionály i fanoušky automobilového oboru. A stálo to za to! Podívejte se na fotky, video a zahrajte si kvíz.

Influencerka Anita s návštěvníky stánku TotalEnergies

V naší pozvánce před akcí jsme vám slibovali velké věci. A jaká byla realita? Ještě lepší.

Na veletrh AutoTech Future 2022 koncem dubna do Budapešti dorazilo ve dvou dnech rekordních 15 314 návštěvníků, kteří viděli nejnovější trendy v automobilovém průmyslu od více než stovky značek. Společnost TotalEnergies byla mezi hlavními vystavovateli a podporovateli akce.

Zatímco v sobotu událost navštívila široká veřejnost včetně rodin a dětí, páteční den patřil výhradně profesionálům. Organizátorská společnost Bárdi Autó svážela specialisty oboru 60 autobusy z celé země.

A jak to vypadalo našima očima?

<img alt="AutoTech Future 2022" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NTQwODc0ODQ7czozOiJfc3QiO3M6MTA6IjAxY2ZkYWM4ZjAiO30%3D/photo-70871-autotech-future-2022.jpg" /><br />

 

Stánek TotalEnergies s návštěvníky

Stánek TotalEnergies byl k nepřehlédnutí v centru dění, blízko hlavního pódia. Kolemjdoucí si mohli prohlédnout a vyzkoušet několik novinek a atrakcí. Pojďme se na ně postupně podívat a užít si to ještě jednou.

 

Influencerka Anita provádí návštěvníky kvízem

Fanoušci si u našeho stánku ověřují znalosti v interaktivním kvízu, kterým provází Anita, influencerka v oblasti Fashion & Style. (O elektroautě v pozadí bude řeč za chvíli.)

 

Soutěžící a influencerka Anita stojí před interaktivním kvízem

Účastníci právě odpovídají na jednu z devíti otázek, které se týkají novinek a produktů TotalEnergies. Kvíz si vyzkoušelo nakonec 800 odvážlivců!

 

Soutěžící ovládá interaktivní kvíz TotalEnergies

Otestovat si své vědomosti můžete i vy. Kvíz najdete níže pod tímto článkem. Pokud sledujete náš blog a přečtete si pečlivě tuto reportáž, máte šanci získat plný počet bodů na první pokus. Podaří se vám to?

 

Zástupkyně TotalEnergies předává tašku s odměnou soutěžícímu

Absolventi kvízu si zaslouženě odnáší domů malé dárečky, například magnetickou LED svítilnu Flashlight, prachovku do auta, Energy gumídky, tužky nebo hrníčky.

 

Vystavený elektromobil KIA EV6 obklopený týmem lidí z TotalEnergies

A jsme u asi největšího lákadla našeho stánku – představujeme vám bílý elektromobil KIA EV6, který se pyšní prvenstvím v prestižní soutěži Auto roku 2022. Vůz, jehož cena začíná dle aktuálních ceníků na částce 1,2 milionu Kč, nám zapůjčila Kia Hungary Kft. Lidi okolo vozu vám představíme už za chvilku.

 

Vystavený elektromobil KIA EV6 zaparkovaný vedle nabíječky TotalEnergies

KIA EV6 je prvním čistě elektrickým crossoverem od jihokorejského výrobce. Elektroauto s výkonem 325 koní slibuje dojezd až 528 km. Dokáže zrychlit z nuly na sto za 5,2 sekundy, nejvyšší rychlost se vyšplhá na 188 km/h. A vypadá moc pěkně, souhlasíte?

 

Detail nabíječky TotalEnergies určené pro elektromobily

V akci vidíte jednu z dobíjecích stanic TotalEnergies. Písmena „A“ a „B“ na displeji říkají, že stanice dokáže rychle obsloužit dvě auta najednou. KIA EV6 umožňuje velmi rychlé dobíjení s napětím 800 V, takže sadu akumulátorů nabijete z 10 % na 80 % za pouhých 18 minut. K prodloužení dojezdu o 100 kilometrů stačí 4,5 minuty nabíjení. Využít lze i běžnější dobíjení s napětím 400 V.

 

Detail nabíječky TotalEnergies, u které se právě dobíjí elektromobil

Věříme, že naše služby v oblasti elektromobility budou nadále růst a nabíjecí stanice od TotalEnergies brzy potkáte v hojnějším počtu také v České republice. Do roku 2025 chceme jen v Evropě postavit více než 150 000 nabíječek.

 

Detail banneru s oleji Quartz pro elektromobily

V nadživotní velikosti právě vidíte prezentaci nové produktové řady speciálních kapalin EV Fluid. Ta je určena pro hybridní a elektrická auta, motocykly a těžká elektrovozidla s autobusy. V roce 2020 se prodaly více než 3 miliony elektromobilů a jejich počet meziročně vzrostl o 43 %. Jsme rádi, že kapaliny EV Fluid podporují čistší mobilitu s ohledem na životní prostředí a udržitelnost.

 

Detail banneru představující technologie v olejích Quartz

Nechybí ani zástupce tradičních motorových olejů značky Quartz. Naše motorové oleje poskytují nadprůměrnou ochranu motoru a nižší spotřebu za dobrou cenu, což se projevuje i v testech a hodnocení zákazníků.

 

Detail stojanu s obaly Quartz Box

A zde jste svědky velké premiéry našeho nového produktu Quartz Box. Na fotce vidíte stojan s krabicemi na olej Quartz, část inovativního řešení, jak šetrně skladovat a dopravovat motorové oleje. Pokud by i vás zajímalo, jestli může být nakládání s kapalinami ve vaší profesionální dílně jednodušší a udržitelnější, dejte nám vědět.

 

Profesionálové sledují technickou přednášku TotalEnergies

Profesionálové v automobilovém průmyslu sledují technickou prezentaci, na které jsme odhalili nejnovější produkty a novinky TotalEnergies. Možná zrovna teď vysvětlujeme, proč se značka Total změnila na TotalEnergies a proč celosvětově začínáme nabízet nejen klasické oleje do spalovacích motorů, ale také další čisté energie.

 

Stánek TotalEnergies obklopený mnoha návštěvníky

Mezitím je u našeho stánku stále živo, vítáme i nejmenší návštěvníky. Mimochodem, celý veletrh se odehrával na ploše 20 000 m2 a na přípravě se podílelo více než 400 pracovníků.

 

Zástupce TotalEnergies stojí u autodráhy

Autodráha – další naše atrakce, která budí úsměvy. Zájemci s duší závodníků si zkouší pilotování autíček. Ti nejlepší lámou světové rekordy jízdou na samé hranici možností. K vážným haváriím ani defektům podle očitých svědků naštěstí nedošlo.

 

Všichni zástupci TotalEnergies stojí vedle sebe

A tady je dream tým TotalEnergies. Vždy plný energie a úsměvů.

Zleva: Denisa Bucková (Junior Marketing Specialist), István Tóth (Senior Sales Rep Auto HU), Michal Pašek (Automotive Lubricants Manager CE HUB), Krisztián Los (Senior Sales Rep Auto HU), Karolína Steinbauer (Marketing Manager CE HUB), Vincent Leroy (Managing Director MD CE HUB), Tamás Fidler (Key Account Manager Auto HU), Petra Balga (Marketing Assistant), Balázs Bolyki (Head of Sales Lub Auto HU).

 

Ředitel středoevropského regionu Vincent Leroy mluví s kolegy

Náš šéf Vincent Leroy (Managing Director MD CE HUB) naslouchá i předává své vize.

 

Tři členky marketingového týmu TotalEnergies

Naše kolegyně z marketingového týmu: Karolína Steinbauer, Petra Balga a Denisa Bucková. Děkujeme, že je i díky vám TotalEnergies vidět v té nejlepší společnosti.

 

Zástupkyně TotalEnergies předává tašky s odměnami návštěvníkům

Děkujeme všem návštěvníkům AutoTech Future 2022, partnerům a zákazníkům. Těšíme se s vámi zase brzy na viděnou na dalších akcích.

Aby vám nic důležitého neuniklo, sledujte náš blog o inovacích, naši facebookovou stránku nebo se přihlaste do newsletteru na stránkách TotalEnergies.

 

 

Vyzkoušejte si náš kvíz, stejně jako účastníci AutoTech Future:

(Může být více správných odpovědí. Správné výsledky najdete níže.)

 

1. Co vše najdete v našem stánku

a) Závodní dráhu Carrera

b) Elektromobil KIA

c) Automobilový simulátor

 

2. Ze které země pochází společnost TotalEnergies?

a) Francie

b) Německo

c) Nizozemsko

 

3. Kterou značku motorových olejů doporučuje TotalEnergies pro osobní auta?

a) Quartz

b) Rubia

c) Hi-Perf

 

4. Kolik litrů motorového oleje obsahuje naše řešení Quartz Box?

a) 5 l

b) 20 l

c) 50 l

 

5. Ve kterém roce chce TotalEnergies dosáhnout nulových emisí uhlíku?

a) 2030

b) 2050

c) 2070

 

6. Které z následujících energií patří do produktového portfolia TotalEnergies?

a) Ropa

b) Plyn

c) Elektřina

d) Vodík

e) Jaderná energie

f) Biomasa

g) Větrná energie

h) Slunce

 

7. Kolik nabíjecích stanic pro elektromobily chce TotalEnergies do roku 2025 instalovat v Evropě?

a) 55 000

b) 80 000

c) 150 000

 

8. Jak nejlépe zkontrolovat pravost našich maziv?

a) Na výrobku je plomba

b) Pomocí QR kódu

c) Uvedeno v popisu výrobku

 

9. Ve kterých městech provozuje TotalEnergies síť pro nabíjení elektromobilů?

a) Paříž

b) Amsterdam

c) Brusel

d) Lisabon

e) Londýn

 

-----------------------------------------

Správné odpovědi:

1. a), b); 2. a); 3. a); 4. b); 5. b); 6. a), b), c), d), f), g), h); 7. c); 8. b); 9. a), b), c), e)

Datum vydání: 26. května 2022

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.