Skip to content

VIDEO & ROZHOVOR: Jak ClearNOx® ušetřil 60 % nákladů v autodopravě Jiří Žabka – LEVEL

V dopravní firmě Jiří Žabka – LEVEL se specializací na přepravu mezi Českem a Itálií řešili problém s vysokou poruchovostí systémů SCR. Jak jim pomohl ClearNOx®, produkt TotalEnergies, který maximalizuje životnost SCR katalyzátorů? Na zkušenosti z praxe jsme se ptali jednatele Jiřího Žabky.

<img alt="ClearNOx" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NzE0NTg2Mjg7czozOiJfc3QiO3M6MTA6ImU2MGJiNTZlNDQiO30%3D/photo-73066-clearnox.jpg" /><br />

Mezinárodní autodopravce s tradicí od roku 1992

Portrét jednatele Jiřího Žabky

Představte prosím svoji firmu, její historii a čím se zabýváte.
Jmenuji se Jiří Žabka a jsem jednatelem společnosti Jiří Žabka – LEVEL. Naše firma byla založena v roce 1992 otcem Jiřím Žabkou a dodnes si drží status rodinné firmy. Jsme dopravní firma, která se specializuje na dopravu mezi Českou republikou a Itálií. Přepravujeme sběrné zásilky s paletovým, volně loženým, chlazeným a mraženým zbožím.

 

Jaké cíle a vize má společnost Jiří Žabka – LEVEL do budoucna?
Naším hlavním cílem je spokojenost zákazníků i zaměstnanců a kvalitní služby. Naší vizí do budoucna je udržet tato kritéria ve stejné kvalitě a spokojenosti, jako tomu bylo doposud.

„ClearNOx® nám ušetřil 60 % nákladů“

Proč jste se rozhodli vyzkoušet produkt ClearNOx®? Jaký problém jste potřebovali vyřešit?
ClearNOx® jsme se rozhodli využít z důvodu velké poruchovosti systému SCR s AdBlue a s tím spojených vícenákladů a komplikací.

 

Jak vám ClearNOx® s těmito problémy pomohl?
ClearNOx® nám ušetřil 60 % nákladů spojených s opravami na systémech SCR, zlepšil spolehlivost vozidel na cestách a tím snížil i dobu strávenou v servisech.

 

Řidič jde tankovat ClearNOx® do přistaveného kamionu

 

Jakou jste měli zkušenost se zaváděním do praxe?
ClearNOx® využíváme přibližně rok a půl, jeho zavedení do praxe bylo velmi jednoduché. Aktuálně ho používáme v celé naší flotile 87 vozidel různých značek.

 

Čím pro vás byl ClearNOx® při výběru zajímavější než ostatní možnosti?
S firmou TotalEnergies velmi úzce spolupracujeme, jejich výrobkům věříme a také je to jedna z mála firem, které nabízely řešení již zmíněných komplikací se systémem SCR.

 

Doporučil byste ClearNOx® na základě svých zkušeností ostatním? Pokud ano, tak proč?
Všichni, kdo pracujeme v dopravě, víme, že naše auta vydělávají, když se kola točí. A právě o to se ClearNOx® stará.

„Hledali jsme především stabilního partnera“

Kamion firmy Jiří Žabka – LEVEL jede po silnici mezi poli

Využíváte i nějaké další produkty TotalEnergies?
Produkty TotalEnergies využíváme už přibližně 4 roky a jsme velmi spokojeni. Aktuálně odebíráme oleje, sorbenty a další výrobky.

 

Co vás na začátku vedlo k tomu, že jste si vybrali právě TotalEnergies?
Hledali jsme především stabilního partnera, který nám zaručí kvalitu za příznivé ceny. Povedlo se a přineslo nám to mnoho výhod. Proto je naše spolupráce nadprůměrná.

 

Co na spolupráci s TotalEnergies oceňujete?
Zatím jsem nenarazil na žádný produkt, který by nám nevyhovoval. Celková spolupráce od objednání až po doručení, včetně celé komunikace a benefitů, je bezkonkurenční.

ClearNOx® – kapalina, která chrání systém SCR před zanášením

10l balení kapaliny ClearNOx®

  • ClearNOx® chrání katalyzátory SCR před zanášením, které vzniká zejména při častých zastávkách nebo provozu v chladu a vede k drahým odstávkám a opravám.
  • Jedná se o kapalinu AdBlue, která obsahuje aditiva zabraňující tvorbě krystalků kyseliny kyanurové na mřížkách SCR katalyzátorů.
  • ClearNOx® je vhodný pro flotily dovozců a výrobců těžkých strojů, zemědělských a dopravních podniků, stavebních a logistických firem.

 

Zaujal vás ClearNOx® a chcete vědět víc? Napište nám, ozveme se s nezávaznou nabídkou.

Pro podnikatele a firmy máme další řešení, která šetří náklady: analýzu olejů LubAnac, kompletní řadu zemědělských olejů Agri, oleje Rubia šetřící palivo nebo nabídku dobíjecích stanic pro elektromobily. Přečtěte si také o inovacích, které připravujeme, nebo už rovnou nabízíme:

 

 

Datum vydání: 20. 12. 2022

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.