Skip to content

TotalEnergies Lubrifiants a Inter Cars Capital Group prodlužují dlouhodobou spolupráci

Czosnów, 7. června 2024 – Strategická spolupráce společností Inter Cars SA a TotalEnergies Lubrifiants bude pokračovat minimálně po dobu dalších pěti let. V Czosnówu nedaleko Varšavy podepsalo 7. června 2024 vedení obou společností dohodu o prodloužení stávající spolupráce na dalších několik let.

 

TotalEnergies, Inter Cars Capital Group, Maciej Oleksowicz, Jean Parizot, prodloužení spolupráce

Maciej Oleksowicz a Jean Parizot

 

Partnerství společností Inter Cars a TotalEnergies Lubrifiants sahá daleko do minulosti. Zpočátku jejich spolupráce probíhala na místní úrovni v jednotlivých zemích. V roce 2018 se však obě strany rozhodly posunout svůj vztah na další úroveň. Při té příležitosti byla uzavřena mezinárodní dohoda, která umožnila zavedení společné strategie na evropské úrovni. Tato strategie vedla k dynamickému vývoji prodeje a přímé spolupráci na 13 evropských trzích. Uzavřená dohoda v současné době umožňuje distribuci stěžejních produktů společnosti TotalEnergies Lubrifiants na všech trzích, kde skupina Inter Cars Capital působí.

„Toto partnerství je projevem vzájemné důvěry a snahy o dosažení společných cílů. Věříme, že rozšíření naší dosavadní spolupráce bude přínosem pro obě strany a umožní nám ještě lépe uspokojovat potřeby zákazníků,“ uvedl Maciej Oleksowicz, předseda představenstva společnosti Inter Cars SA.

„Silnou stránkou naší marketingové a servisní společnosti je, že máme pobočky ve všech zemích, kam společnost Intercars expanduje. Díky naší široké nabídce produktů a dostupnosti prodejních a marketingových týmů tak můžeme aktivně podporovat společnost Intercars,“ dodal Jean Parizot, ředitel divize Inland v TotalEnergies Lubrifiants.

 

logo TotalEnergies, logo Inter Cars Capital Group, spolupráce

 

O společnosti TotalEnergies Lubrifiants
Společnost TotalEnergies je přední světový výrobce a prodejce maziv. Má 42 výrobních závodů po celém světě a více než 5 800 zaměstnanců ve 160 zemích. Divize Lubricants společnosti TotalEnergies nabízí inovativní, vysoce výkonné a ekologické produkty a služby, na jejichž vývoji ve výzkumných a vývojových střediscích se podílí více než 130 výzkumných pracovníků. Divize maziv TotalEnergies je klíčovým partnerem pro společnosti v automobilové a námořní dopravě a průmyslových odvětvích.

O společnosti TotalEnergies Marketing & Services
Divize marketingu a služeb společnosti TotalEnergies nabízí svým profesionálním i soukromým zákazníkům širokou škálu produktů a služeb – ropné produkty, biopaliva, nabíjení a související služby pro elektromobily, paliva pro silniční a námořní dopravu. Podporuje tak jejich mobilitu a pomáhá snižovat jejich uhlíkovou stopu. Našich 16 000 čerpacích stanic po celém světě navštíví každý den více než 8 milionů zákazníků. Jako světová čtyřka v oblasti maziv navrhujeme a prodáváme vysoce výkonné výrobky pro automobilovou a námořní dopravu a průmyslová odvětví. Abychom mohli co nejlépe reagovat na potřeby našich B2B zákazníků, využíváme prodejní síly v rámci mezinárodní logistické sítě spolu s naší rozmanitou nabídkou produktů. Působíme ve 107 zemích, kde je 31 000 našich zaměstnanců nablízku všem našim zákazníkům.

O společnosti TotalEnergies
TotalEnergies je globální energetická společnost, která vyrábí a prodává energie v celosvětovém měřítku: ropu a biopaliva, zemní plyn a zelené plyny, obnovitelné zdroje a elektrickou energii. Našich 105 000 zaměstnanců se zavázalo dodávat energii, která je cenově dostupnější, čistší, spolehlivější a přístupná co největšímu počtu zákazníků. Společnost TotalEnergies působí ve více než 130 zemích a ve svých projektech a aktivitách klade důraz na udržitelný rozvoj na všech jeho úrovních, a přispívá tak k blahu lidí.

O skupině Inter Cars Capital
Skupina Inter Cars Capital je největším distributorem náhradních dílů pro osobní a užitková vozidla ve střední a východní Evropě. Působí ve 26 evropských zemích a ve 20 z nich provozuje prodejní síť. TotalEnergies je lídrem na světovém trhu maziv. Vyrábí maziva prémiové kvality distribuovaná pod dvěma značkami: TotalEnergies a ELF, které jsou vyhledávané pro svou mimořádnou kvalitu a závazek k udržitelnosti.

 

Datum vydání: 10. 7. 2024

 

Přečtěte si také:

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.