Skip to content

Jak to chodí na školení TotalEnergies: technologické novinky, tipy i zábava

V TotalEnergies nám nejde pouze o prodej olejů. Důležité je pro nás také jejich správné využívání a rozvoj odvětví. Proto pořádáme odborná školení pro distributory a zákazníky po celém Česku. Co účastníky nejvíce zajímá a co se dozvědí?

  

TotalEnergies, školení, seminář, technické školení, technický seminář, školitel, technická podpora, maziva, oleje, motorový olej, plynové motory, trendy v energetice, distributoři, distributor, prémiové produkty, Connected oil, online diagnostika motorového oleje

Na setkání s našimi strategickými partnery poskytujeme technickou podporu a objasňujeme dotazy, které se týkají prodeje i správného využívání olejů a maziv.

 

Technická školení pro naše distributory automobilových olejů a distributory průmyslových olejů organizujeme jednou ročně. Produktové a technické novinky průběžně představujeme také našim přímým zákazníkům, potenciálním zákazníkům a odborné veřejnosti na konferencích, o kterých jsme psali nedávno.

Mezi návštěvníky školení od TotalEnergies nejčastěji vídáme nejen údržbáře a manažery údržby, ale také nákupčí, obchodníky, pracovníky z oblastí HSEQ, ekologie, energetiky anebo i ředitele výroby a údržby.

Znalostmi dokážeme obohatit jak zkušenější pracovníky a vedoucí týmů, tak začátečníky, kterým usnadňujeme orientaci v neustále se rozvíjejícím oboru tribotechniky a tribodiagnostiky.

 

Co účastníky nejvíce zajímá?

Našimi vzdělávacími programy prošly za poslední roky vyšší stovky účastníků, kteří díky nim zlepšují způsoby použití průmyslových i automobilových maziv.

Pracovníci z výrobních podniků přicházejí s potřebou snížit celkové náklady na údržbu za pomoci vhodně zvolených produktů nebo speciálních olejů, maziv a kapalin. Z tohoto důvodu se nás také často ptají, jaký typ produktů používat v konkrétních zařízeních a co je zapotřebí změnit při specifických podmínkách. Zajímá je rovněž zvyšování komfortu pro zaměstnance v provozu.

Zájemci o automobilové oleje chtějí zlepšit své produktové znalosti a dozvědět se novinky z oblasti mezinárodních specifikací a továrních norem. Často s nimi diskutujeme na téma zažitých postupů a mýtů v oblasti mazání vozidel a vysvětlujeme jim význam rozdílných specifikací motorových olejů.

Pro všechny jsou atraktivní nové digitální aplikace a nástroje pro správný výběr produktů. Oceňované jsou zajímavosti ze zákulisí výroby olejů a maziv. Důležité jsou rovněž energetické novinky na trzích v Evropské unii.

Další témata našich školení najdete níže v tomto článku.

 

Naše školení jsou zdarma

Školení od TotalEnergies se konají se obvykle v prostředí našich zákazníků, aby byla přístupná co největšímu počtu zájemců, a jsou pro ně většinou bezplatná. Končívají zpravidla moderovanou diskuzí/workshopem. Absolventům vybraných školení poskytujeme také certifikát.

Největší hodnotu společných workshopů vidíme ve sdílení rad a tipů, které pomáhají nastavit dlouhodobě efektivní spolupráci v celém řetězci: od správného výběru oleje a maziva přes hladký nákup a dodání produktů až po jejich správné využívání včetně analýz a technické podpory. Zákazníci tak mohou provozovat a rozvíjet své podnikání bez zbytečných odstávek a nákladů. 

 

TotalEnergies, školení, seminář, technické školení, technický seminář, školitel, technická podpora, maziva, oleje, motorový olej, plynové motory, trendy v energetice, distributoři, distributor, prémiové produkty, Connected oil, online diagnostika motorového oleje

Hotel Ski v Novém Městě na Moravě byl místem, kde jsme zorganizovali technický seminář orientovaný na prémiové produkty TotalEnergies pro naše distributory z České a Slovenské republiky.

 

Díky celosvětové působnosti využíváme globální know-how skupiny TotalEnergies, obsah školení ale přizpůsobujeme lokálním specifikám trhů, na kterých náš HUB operuje – Česku, Slovensku a Maďarsku. Školení vedeme v češtině nebo angličtině podle potřeb účastníků.

Na školení se potkáte s experty z našeho technického týmu, například s Jakubem Gruntem, Pavlem Universalem nebo Józsefem Áronem Horváthem. První dva jmenovaní jsou certifikovaní tribodiagnostici a mají hluboké znalosti i praktické zkušenosti s analýzou strojů s použitím vzorků oleje a dalších maziv.

 

Témata školení od TotalEnergies

Automobilové oleje

  • Motorové a převodové oleje pro osobní automobily a motocykly
  • Motorové a převodové oleje pro nákladní vozidla, těžkou techniku, stavební a zemědělské stroje
  • Plastická maziva, hydraulické oleje a další kapaliny z výrobních řad TotalEnergies
  • Analýza olejů LubANAC
  • Základní pojmy, mezinárodní normy a specifikace, OEM schválení výrobců vozidel
  • Problematika AdBlue a ClearNOx jako řešení
  • Elektrifikace a elektromobilita
  • Udržitelnost

Průmyslové oleje

  • Hydraulické, převodové a oběhové oleje
  • Plastická maziva
  • Potravinářská maziva
  • Online údržba a diagnostika
  • Plynové motory
  • Kompresorové a turbínové oleje
  • Kovoobráběcí kapaliny
  • Správné vyhledávání vhodných náhrad maziv
  • Kompatibilita a mísitelnost

Další témata

  • Úvod do oboru olejů a maziv
  • Tribotechnika
  • Management olejů a maziv
  • Konkurenceschopnost
  • Bezpečnost lidí a zařízení
  • Ohleduplnost k životnímu prostředí

Nechybí ani zábava

Témata našich školení jsou zajímavá a rozhodně se při nich nenudíme. Přímo na místě prezentujeme vzorky olejů a kapalin, pouštíme si také videa z praxe a využíváme další interaktivní pomůcky. Oživením bývají malé znalostní soutěže. K dispozici je samozřejmě rovněž občerstvení.

Školení pořádáme na zajímavých místech, kde se můžeme sejít i ve větším počtu a spojit zde vzdělávání  s dalšími zážitky. :-)

 

TotalEnergies, školení, seminář, technické školení, technický seminář, školitel, technická podpora, maziva, oleje, motorový olej, plynové motory, trendy v energetice, distributoři, distributor, prémiové produkty, Connected oil, online diagnostika motorového oleje

Ve svijanském zámku na prahu Českého ráje jsme loni zorganizovali seminář věnovaný trendům v energetice a plynovým motorům. Velký zájem vzbudila online diagnostika motorového oleje v plynových motorech a využívání vodíku.

 

Jak školení TotalEnergies hodnotí účastníci?

Vybíráme pár reakcí:

„Děkuji i za sebe za opravdu perfektní prezentaci během školení. Je vidět, že vás tato práce baví a naplňuje. Za 27 let práce v managementu a prodeji maziv jedno z nejlépe zvládnutých školení.“ (Vedoucí prodeje průmyslových a speciálních maziv)

„Školení bylo suprové, děkuji za pozvánku a následně za materiály.“ (Area manager)

„Děkuji vám za poutavé školení a nový vhled do světa TotalEnegies a maziv.“ (Diagnostik)

„Děkuji za prezentaci a ještě jednou velké díky za profesionální školení.“ (Technická podpora)

„Děkuji. Bylo to fajn. Příště zas.“ (Technický ředitel)

 

Zaujala vás naše školení?

Chtěli byste se zúčastnit technického školení od TotalEnergies nebo ho doporučit svým kolegům? Kontaktujte nás a vymyslíme spolu řešení.

Těšíme se na vás!
 

Datum vydání: 5. 3. 2024

 

Přečtěte si také:

Registrujte se k odběru NEWSLETTERU!

A získejte to nejzajímavější ze světa TotalEnergies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chci se přihlásit k odebírání Newsletteru a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů. Z odebírání Newsletteru je možné se kdykoliv odhlásit zde, anebo prostřednictvím odkazu v zaslaném newsletteru.